Personvern

Personvernerklæring

TryvannWyller AS driver Oslo Vinterpark Ski- & Snowboardskole og er behandlingsansvarlig for h√•ndtering av dine personopplysninger. N√•r du n√• har kj√łpt skiskolekurs hos oss samler vi inn relevante personopplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gj√łr det og hva vi bruker de til. 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

TryvannWyller AS f√łlger norske lover og regler innen alt vi gj√łr, hvis du √łnsker √• l√¶re mer om hvilke lover og regler som gjeldene anbefaler vi √• bes√łke Datatilsynets hjemmesider: www.datatilsynet.no.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

TryvannWyller AS innhenter kun informasjon som er n√łdvendig for √• kunne levere v√•re produkter og tjenester p√• en trygg og god m√•te og som sikrer en god opplevelse for deg. Hvis det er n√łdvendig for √• kunne levere produktet m√• vi ogs√• samle inn informasjon om barn.

Vi samler inn f√łlgende informasjon:

  • Navn
  • Alder
  • Kj√łnn  
  • Adresse
  • Ferdigheter i tre kategorier
  • E-mail


Hva brukes informasjonen til?

Den informasjonen vi ber om er n√łdvendig for √• kunne levere v√•re tjenester til deg. Telefonnummer og mail er viktig for √• kontakte kunden hvis det skulle v√¶re behov for det. Ferdighetsniv√• er viktig for √• kunne gi deg som kunde et optimalt produkt.

√ėnsker du vite mer om hvordan vi bruker informasjonen i andre tilfeller er det bare √• ta kontakt med oss p√• personvern(at)tryvann.no.    

Deles informasjonen med andre?

TryvannWyller AS deler ikke dine opplysninger med noen tredjeparter. Din informasjon brukes kun av Tryvann Skisenter.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Hvis du √łnsker √• sikre at vi har korrekt informasjon om deg kan du sende oss en mail p√• personvern(at)tryvann.no eller skiskole(at)tryvann.no.

Sletting av personopplysninger

TryvannWyller AS lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som er relevant for det produktet vi leverer og for å gi deg som gjest en best mulig kundeopplevelse. Et unntak er når det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapslovgivning og reklamasjonsrettigheter.

Dine valg og rettigheter

Du har ogs√• rettigheter vedr√łrende hvordan personopplysningene dine brukes, inkludert:

  • Retten til √• motsette deg at vi behandler opplysningene dine. Her er det viktig √• understreke at i de tilfellene TryvannWyller AS ber om persondata vil en slik motsettelse f√łre til at det ikke er mulig √• kj√łpe varen.  
  • Retten til √• be om at opplysningene dine blir slettet eller at videre bruk av dem begrenses.
  • Retten til √• be om en kopi av informasjonen vi har om deg.
  • Retten til √• korrigere, endre eller oppdatere informasjonen du har gitt oss.
  • Retten til √• bestride alle slags automatiserte beslutninger vi tar om deg. En automatisert beslutning er en beslutning som tas uten menneskelig inngripen og som har juridiske konsekvenser (f.eks. kredittsjekk). Vi bruker vanligvis ikke automatisert beslutningstaking, men hvis vi gj√łr det vil vi informere om det n√•r slike beslutninger tas.

Hvordan vi tar vare på informasjonen din

Informasjonen din lagres enten i v√•re produksjonssystemer eller p√• forskriftsmessig vis p√• selskapets servere. Alle v√•re leverand√łrer (databehandlere) opererer i henhold til lover og regler i EU/E√ėS. TryvannWyller AS har inng√•tt brukeravtale med databehandlerne.

Personvernansvarlig

TryvannWyller AS har utnevnt en personvernansvarlig. Personen kan nås på mail personvern(at)tryvann.no.